Ön itt jár: Kezdőlap > Szabaduljon meg a Jetlag-től!

Szabaduljon meg a Jetlag-től!

Amennyiben nagy távolságokra utazik keleti vagy nyugati irányba, több időzónán keresztül, akkor ez teljesen összezavarhatja belső óráját. Általában ajánlott az utazást úgy megtervezni, hogy inkább reggel érkezzen a céljához, mint este. Aludjon a repülőn, ha teheti, ezt követően pedig a célállomáson természetes napfényben tartózkodva, vagy a fényterápiás eszközeink segítségével próbáljon meg lehetőleg minél tovább ébren maradni, amíg elérkezik az este.

Akit nagyon megvisel a jetlag, a fényterápiás eszköz segítségével az elutazás előtt beállíthatja belső óráját az utazási cél időzónájához. Néhány tanács:

-    Utazás nyugatra: Mielőtt elutazna, használja a fényterápiás eszközt 2-3 napig legalább 30 percig minden este, lehetőleg naponta egyre későbbi időpontban. Ez segít szervezetének alkalmazkodni az utazási cél időzónájához, szervezetének óráját későbbre (előbbre) állítja.

-     Utazás keletre: Mielőtt elutazna, használja a fényterápiás eszközt 2-3 napig reggelenként 30 percig, lehetőleg naponta egyre korábbi időpontban. Ez segít szervezetének alkalmazkodni az utazási cél időzónájához, szervezetének óráját korábbra (vissza) állítja.

Megnézem az eszközt !