Ön itt jár: Kezdőlap > BlueLight fényterápiás eszközök

BlueLight fényterápiás eszközök

A BLUElight ideális megoldás a folyamatosan mozgásban lévők számára, akiknek esetleg nincs idejük csak egy adott helyen használni az eszközt, vagy akár az éjszakai műszakban dolgozóknak, vagy azoknak, akik gyakran utaznak.

A továbbfejlesztett, hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátoros megoldás akár 5-7 kezelésre elegendô áramot biztosít egy töltéssel. A BLUElight kialakítása során különösen ügyeltünk a sokoldalú felhasználhatóságra, ennek megfelelôen akár elektromos hálózatról is használható a készülék.

A BLUElight a legújabb kék fényen alapuló technológiát használja, így a szezonális hangulatzavar betegségek (SAD), egyéb cirkadián ritmussal kapcsolatos problémák, pl. jet-lag (idôzonák közötti utazás okozta alvászavar), alvászavarok, illetve a többmûszakos munkavégzés által okozott problémák kezelésében jelentôs elôrelépést jelent.

A BLUElight a világ egyik legkisebb fényterápiás terméke, azonban ez a kezelés hatékonysága terén nem jelent hátrányt, hiszen ugyanolyan rövid kezelési idôt biztosít, mint a legdrágább, hagyományos méretû fényterápiás eszközök. A SAD Solutions BLUElight különleges kialakítású, kisméretű LED fényforrással mûködik a hagyományos fénycsövek helyett, így gyors, biztonságos, és hatásos fényterápiás kezelést biztosít.